Да си блогър днес е много модерно, а понякога  -

...
Да си блогър днес е много модерно, а понякога  -
Коментари Харесай

За слава: Блогър обяви чуждо дете за свое, че и за мъртво

Да си блогър през днешния ден е доста съвременно, а понякога  - сполучливо и доходоносно. Някои, обаче са способни на какво ли не, с цел да завоюват повече популярност.
На 5 март стана известно, че блогър е оповестил дете от Пазарджик за умряло, с цел да търси известност в обществените мрежи. Блогърът е употребил фотография, направена от бащата на детето, който е един от известните фотографи в града. От през днешния ден прокуратурата стартира следствие по случая, съобщи БНР.
В обявата блогърът трагично изяснява по какъв начин детето, което твърди, че е негово, смъртоносно е било блъснато от кола, а водачът е избягал. На феновете си блогърът дава обещание още детайлности за мнимия случай.
Близки на детето инцидентно виждат фотографията му и алармират бащата Стоян Георгиев.
„ В момента, който отворих фотографията и видях, че в действителност това е моето дете, изпаднах в потрес. Даже беше оповестено, че така наречен блогър ще прави лайф и ще изяснява случката по какъв начин са му блъснали детето, което на фотографията не е негово, а мое “, сподели той.
„ Няма подобен случай. Явно търси известност в Instagram. Доколкото разбрах и от Лясковец, той е правил и предходни гафове в интернет “, добави Стоян Георгиев.
Семейството е подало сигнал в полицията и в прокуратурата. Случаят е стихотворец и от отдел „ Киберпрестъпност “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР